ASIGURARI PENTRU GARANTIA DE BUNA EXECUTIE

asigurari-de-garantii-buna-executie

“ Este bine sa stii ca lucrarile tale  sunt in siguranta ”

BRAVO ! Ai castigat licitatia  si  semnezi un contract de achizitie publica . Trebuie insa sa constitui o garantie de buna executie . O poti  constitui printr-o scrisoare de garantie bancara , prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturile partiale . Acestea vor fi  depuse pentru decontare  sau printr-o asigurare de buna executie .

Garantia de buna executie trebuie sa fie valabila pentru intreaga perioada de valabilitate a contractului . Atat pe perioada de executie (Performance Bond)  cat si pe perioada de notificare a defectelor (Maintenance Bond)  .

Asigurarea pentru garantia de buna executie (Performance Bond) il  protejeaza pe  Beneficiar  de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale care iti revin . Pe acestea ti le-ai  asumat in calitate de  Executant pe  perioada de executie

Asigurarea aferenta perioadei de notificare a defectelor (Maintenance Bond) il  protejeaza pe  Beneficiar ca  tu vei remedia orice defect aparut dupa finalizarea contractului sau iti  vei indeplini toate obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contratului care fac referire la perioada de notificare a defectelor.

Beneficiarul are dreptul sa iti retina  sume din  garantia dumneavoasta constituita  in limita prejudiciului creat in cazul executarii defectuoase a obligatiilor  pe care ti le-ai asumat in calitate de Executant.

Call Now Button